1. در این قسمت از آشپزی با اِوینکی میخواهیم با آموزش مدت زمان خیساندن و پخت حبوبات در خدمت شما باشیم.

    در ابتدا بهتر است به این نکته اشاره شود که حبوبات را با آب نسبتا سرد و یک قاشق غذاخوری نمک خیساند تا پختی نرم و یکنواخت داشته باشند.

    بعضی حبوبات زمان خیساندن یکسانی دارند ولی زمان پخت متفاوت دارند؛؛؛

    ۱-لوبیا چیتی و نخود سبز که خشک هستند ۸ ساعت الی دوازده ساعت باید خیس شوند و در آب بمانند فقط چندبار آب آنها عوض شود ولی زمان پخت آنها با هم فرق دارند لوبیا چیتی ۹۰ دقیقه و نخود سبز ۹۰ دقیقه باید پخته شوند

    ۲-لوبیا چشم بلبلی ۱۰ الی ۱۲ ساعت باید خیس شده و زمان پخت آن ۵۰ دقیقه است

    ۳-لوبیا سفید و لوبیا قرمز نیز باید ۱۰ الی ۱۲ ساعت خیس شده و زمان پخت آنها ۹۰ و ۵۰ دقیقه است

    ۴-ماش و نخود باید ۸ الی ۱۰ ساعت خیس شده و زمان آنها به ترتیب ۵۰ دقیقه و ۹۰ دقیقه است

    ۵-سویا باید ۱۰ الی ۱۲ ساعت خیسانده شود و زمان پخت آن ۲ ساعت است ساعت اول با حرارت بالا و ساعت دوم با حرارت پایین و ملایم

    ۶-لپه و عدس و دال عدس نیاز به خیساندن ندارد و زمان پخت آنها به ترتیب ۴۵ و ۴۰ و ۳۰ دقیقه است.

    مدت زمان خیساندن و پخت حبوبات